Hela mitt liv har jag haft svårt att balansera tillvaron på ett bra vis. Antigen arbetar jag väldigt hårt eller också inte alls. De gånger jag försökt mig på ett mellanting, har inte lyckats särskilt väl. Nu har jag dock som målsättning att under sommaren satsa på att arbeta enbart på förmiddagarna fram till klockan 12, för att sedan vara ledig resterande delen av dagen. Jag resonerar som så att det gäller att passa på att njuta av sommaren när den väl är här.

Mycket kaffe lite arbete Om du undrar vad jag pysslar med just nu i min verksamhet, kan jag berätta att jag sålt av min mest inkomstbringande sida och att slutbudet blev sexsiffrigt. Hoppas att de nya ägarna får glädje av sidan och att den fortsätter att gå bra! Dessutom har jag nyligt köpt en sida som jag tror blir ett bra tillskott till verksamheten. Det har med andra ord varit mer fokus på köp och sälj än produktion den senaste tiden. Har dessutom latat mig en hel del de senaste veckorna och inte riktigt känt mig inspirerad att bygga på mina sidor. Den här veckan hoppas jag dock komma igång igen med skrivandet, programmerandet och byggandet. Vill ju till att jag lyckas bygga upp lite nya sidor som kan dra in pengar till mig varje månad, så att jag har mat på bordet också i höst 😉

Planen är att jobba vidare med temat låna pengar, men samtidigt försöker jag även komplettera detta med sidor inom andra områden som shoppning och arbete. Kanske skulle man även se till att försöka bygga upp lite fler sidor kring Adsense igen, eftersom mina intäkter från Google minskat med ca 75%  jämfört med vad de var i höstas.