Precis som jag utlovade igår,  har jag skapat ett helt nytt hemsideprojekt.  Det är ett av mina lite mer märkliga projekt.  Jag har nämligen för avsikt att skapa en helt egen arbetsförmedling, och idag har jag fixat till en startsida till arbetsförmedlingen.

Exakt vilken typ av arbeten man kommer kunna hitta på hemsidan,  har jag inte riktigt bestämt. Grundtanken är i varje fall att alla skall kunna söka och få de jobb man kan finna via webbplatsen. En kvalificerad gissning är emellertid att sidan kommer att handla om hur man kan tjäna pengar genom att arbeta hemma eller något liknande.

Skall bli spännande att se om jag lyckas få sidan att ranka tillräckligt högt i SERPen för att det någonsin skall bli värt ansträngningen att fixa till sidan ordentligt. Vi får väl se hur det går med den saken, antalet sökningar efter arbetsförmedlingen  är i varje fall fler än 300 000 per månad. Kan man roffa åt sig ett par hundradelar av de sökningarna kan det bli spännande.

Imorgon utvecklar jag förhoppningsvis något av lite bättre kvalitet,  jag väntar i varje fall med att bygga upp platsbanken.n.nu. 😉