Ny dag, ny hemsida. Som sagt har jag haft som mål att bygga en ny hemsida varje dag i denna veckan. Idag får jag medge att jag fuskat lite eftersom jag redan skapat lite av den här sidan för ett par dagar sedan. Webbplatsen är, som du snart kommer att förstå, långt från klar och någon grafik existerar överhuvudtaget inte. Men text och åter text är grunden i alla byggen och så även för detta projekt.

Eftersom jag redan är lycklig ägare av ett par klädorienterade webbsidor, ansåg jag att ytterligare en modesajt skulle var på sin plats. Eftersom vintern är i antågande, och eftersom jag själv funderar på att åka på en skidresa någon gång (förhoppningsvis snart), passar det alldeles utmärkt att bygga en sajt http://xn--skidklder-02a.nu/ som handlar om skidkläder på nätet.

Lite spännande kuriosa i sammanhanget är att jag lyckades komma över domänen skidkläder.nu för tio ynka riksdaler, vid Citynetworks senaste tillbud, med .nu adresser för endast 9kr/st. Ett väldigt grymt pris, dessutom fynda jag till mig ett antal andra domäner med det är ett ämne för en annan dag.

Åter till skidkläderna, jo som sagt så driver jag redan ett par sajter om kläder och anser att det är en av få nischer som inte är fullständigt upptagna av affilliatemarknadsförare som pysslat med webbutveckling i mängder av år. Förhoppningsvis är skidkläder vara något som många människor är sugna på att köpa och jag lyckas tjäna mig en rejäl hacka på att sälja både en och annan skidjacka och mängder av färgsprakande skidbyxor till glada skidåkare.

Skall försöka följa upp hur det går med denna sida och uppdatera er om läget efter hand som den klättrar i rankingen.