Tänkt ta och presentera en ny webbplats som är redo för indexering. Sidan handlar om dokumentärer och är en sajt för dig som gillar att titta på dokumentärfilm. Tanken är att webbplatsen skall fyllas till bredden med olika tankeväckande och spännande dokumentärer från världens alla hörn. Redan nu har jag lagt till ett par filmer bland annat en dokumentär om svensk maffia som jag tycker är ganska bra. Inga av filmerna lagras på webbsidan utan streamas från olika externa sidor som exempelvis Youtube och Megavideo.

Har försökt hålla designen förhållandevis ren och hoppas att sidan skall vara hyfsat lätt att underhålla. Dessutom har jag för avsikt att göra sidan så interaktiv som möjligt, därför har  jag experimenterat med ett par olika plugins och script. Har bland annat lagt till en funktion där besökare skall kunna tipsa om bra dokumentärer online, tipsen som besökarna ger skapar halvfärdiga wordpress-inlägg, vilket minskar mitt arbete något. När jag få lite mer ork, lust och tid skall jag försöka skapa en lösning som innebär att besökarna kan skriva ”helfärdiga” inläggen, för att spara tid och arbete.

Domän dokumentärer.nu köpte jag rea hos Citynetwork för några futtiga kronor. Någon form av annonser skall jag väl lyckas hitta som kan hjälpa mig dra in dessa pengar 😉